MENÜ

Kóspallagi
(nyers)
Csipkekrém
A Börzsöny mélyéből.

A cégalapítás még nem történt meg.

 

 

2000- őszétől kezdődően, bő 10 évnyi megszakításokkal teli kísérletezések és kutatómunka során sikerült kidolgozni egy olyan, új gépek tervezésével egybekötött, csipkebogyó feldolgozó technológiai eljárást, melynek során a csipkebogyó húsát (különválasztva a magjától és az őt körülölelő szúrós hegyű szőröktől) nyersen, krém állapotban tálalhatom asztalára oly módon, hogy az közvetlen fogyasztásra is alkalmas.

Az egyedülálló, új technológiai eljárásnak köszönhetően a csipkebogyó feldolgozása során nem történik vitaminvesztés. A termékem vitamin, ásványi anyag, íz és szín harmóniája teljes mértékben megegyezik a természetes csipkebogyóéval, azzal a különbséggel, hogy a fogyasztási élvezet fokozása céljából 15 – 18% cukor hozzáadása történik. Külön ki kell hangsúlyoznom, hogy termékem semmilyen természetes, vagy mesterséges élelmiszeripari adalékanyagot nem tartalmaz.

 

 

Asztali nézet